Nieuws

news-button

NIEUWS

Let op: Aangepaste dienstverlening i.v.m. Corona-maatregelen. Lees meer…

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kattenpootje-roze.png

Vanaf 1 juni 2021 worden een deel van de trimtarieven enigszins verhoogd worden. Dit betreft een reguliere prijsstijging (de eerste sinds  1 januari 2019). Lees meer

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kattenpootje-roze.png

Er geldt voorlopig een nieuwe klanten-stop voor aan huis-bezoeken buiten Amsterdam Zuidoost, Abcoude, Duivendrecht en Diemen-Zuid. Er worden wel nieuwe klanten aangenomen voor salonafspraken. Is een salonafspraak niet mogelijk voor uw kat, neem dan gerust contact op voor informatie m.b.t. goede, gediplomeerde collega-kattentrimsters die aan huis komen in de regio Amsterdam e.o.

De Nieuwe klanten-stop voor aan huis-afspraken geldt dus niet voor: Amsterdam-Zuidoost, Abcoude, Duivendrecht en Diemen-Zuid.

Voor katten die al Cat Pretty-klant zijn kunnen (zodra de corona-maatregelen dat toe laten) nog wel huisbezoeken gepland worden.

Wegwerkzaamheden: i.v.m. de inrichting van het dak van de Gaasperdammertunnel is de Huntumdreef afgesloten van 26 april t/m 14 juli 2021 afgesloten. Mocht u vanaf Diemen /Duivendrecht of de A10 richting Zuidoost rijden dan kunt u het best de Gooiseweg helemaal afrijden (dus niet na het tankstation de Gooiseweg af gaan voor de binnendoor-route). Qua reistijd maakt dit niet heel veel uit.

Nieuw onderdeel op deze website: blogs! Klik hier om ze te lezen.

error: Content is protected !!