Contact, Route & Servicegebied

Aangepaste dienstverlening in verband met COVID-19 lees meer.

Contact:

E-mail: info@catpretty.nl (antwoorden komen soms in uw spam-folder terecht).

Telefoon*/Whatsapp/sms: 06-42368073

* Door de aard van het werk ben ik telefonisch minder goed bereikbaar. Spreek bij geen gehoor a.u.b. een bericht in of stuur een sms, app of e-mail. Ik neem dan z.s.m. contact met u op.

Afspraak maken of afzeggen:

Voor het maken van een afspraak kunt u mij bij voorkeur mailen of appen/sms-en.

Moet u onverhoopt een afspraak afzeggen? Dat kan gebeuren. Meld het s.v.p. (per e-mail/telefoon/sms) zo snel mogelijk en uiterlijk 24 uur van te voren. Bij afzeggingen op de dag van de afspraak ben ik genoodzaakt kosten in rekening te brengen wegens aan de afspraak bestede voorbereidingstijd. In uitzonderlijke gevallen kan hiervan worden afgeweken.


Ik doe het trimwerk naast een parttime baan als management-assistent bij de Universiteit van Amsterdam.

Dagen waarop getrimd wordt:

~ woensdagmiddag

~ donderdagmiddag (alleen in salon)

~ vrijdagmiddag

~ zaterdagochtend

‘s Avonds en op zondag gesloten.

De salon is bij mijn woning in de Gaasperdam in Amsterdam Zuidoost. Gratis parkeren op grote parkeerplaats naast het hof.

Praktische info: Hof zelf is woonerf met parkje en speeltuin. Het Gaasperplaspark is vlakbij voor een wandeling en verschillende winkelcentra (Reigersbos en Holendrecht) is ‘om de hoek’ (met o.a. supermarkten, Action, Kruidvat, autowasstraat).


Adres & route:

Adres:
Montfoorthof 133
1106 JV Amsterdam Zuidoost
Let op: bezoek trimsalon alleen op afspraak!

Bereikbaarheid per openbaar vervoer:
De trimsalon ligt op 3 minuten loopafstand van metrostation Reigersbos, uitgang Ravensteinstraat en 1 minuut loopafstand van bushalte Rhenenhof. NS-station Holendrecht ligt op 7 minuten loopafstand en heeft een directe metro-/sneltramverbinding (één halte) met metrostation Reigersbos.

Bereikbaarheid per auto:
Nabij A2 en A9. Er is ook een snelle verbinding met de ring A10 (via Gooiseweg).

In de directe omgeving is voldoende gratis parkeerruimte aanwezig.

Link naar Google Maps


I.v.m. COVID-beperkingen voorlopig geen afspraken aan huis mogelijk!

Service-gebieden en extra kosten voor afspraken aan huis:

~ Voor afspraken bij u thuis wordt een km-vergoeding van 25 cent per km berekend vanaf postcode 1106 JV (heen en terug)

~ Eventuele parkeerkosten zijn voor rekening klant.

Service-gebied aan-huis-afspraken:

Er geldt voorlopig een nieuwe-klantenstop voor aan-huis-bezoeken buiten Amsterdam Zuidoost, Duivendrecht, Diemen-Zuid en Abcoude. Er worden wel nieuwe klanten aangenomen voor salonafspraken. Is een salonafspraak niet mogelijk voor uw kat, neem dan gerust contact op voor informatie m.b.t. goede, gediplomeerde collega-kattentrimsters die aan huis komen in de regio Amsterdam e.o.

PS: voor katten die al Cat Pretty-klant zijn kunnen (zodra de corona-maatregelen dat toe laten) nog wel huisbezoeken gepland worden.

Amsterdam-Zuidoost, Abcoude, Amstelveen, Diemen, Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel, en de volgende wijken in Amsterdam: Buitenveldert, De Omval & Spaklerweg-gebied, Betondorp.


Cat Pretty is dus voornamelijk actief in Amsterdam Zuidoost en naastgelegen gebieden, maar wie van buiten deze regio komt is natuurlijk ook van harte welkom in de trimsalon.

Zit uw adres hier niet bij en zoekt u een kattentrimmer in uw regio?

Kijk hier voor een overzicht van professionele, gediplomeerde kattentrimsters in de regio Amsterdam en omstreken + Nederland en België, of raadpleeg uw dierenarts.


Voor het verlenen van mijn trimdiensten heb ik persoonsgegevens van mijn klanten nodig. Lees hier meer over instemming en privacy-beleid.


Binky_met_bloem_gecomp

I put down my book, The Meaning of Zen, and see the cat smiling into her fur as she delicately combs it with her rough pink tongue. “Cat, I would lend you this book to study but it appears you have already read it.”

She looks up and gives me her full gaze. “Don’t be ridiculous”, she purrs, “I wrote it.”

(“Miao” — Dilys Laing)

error: Content is protected !!