Nieuws

news-button

NIEUWS

Let op: Aangepaste dienstverlening i.v.m. Corona-maatregelen. Lees meer…

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kattenpootje-roze.png

Prijsaanpassingen 2019:

Om verschillende redenen zie ik mijzelf genoodzaakt om in 2019 een aantal prijsaanpassingen door te voeren. Dit zal stapsgewijs gebeuren.

Allereerst wijzigt per 1 januari de km-vergoeding voor aan-huis-afspraken binnen mijn service-gebied.

De km-vergoeding-vrije zone van 10 km rond de trimsalon vervalt. Deze zone stamt nog uit de begintijd van de trimsalon toen er nog voldoende ruimte was voor reistijd in mijn agenda. Die ruimte is de laatste jaren drastisch verminderd. Omdat veel kattenpersoneel, en hun katten, echter blij zijn met de trimservice aan huis blijf ik binnen mijn werkgebied, naast trimmen in de trimsalon, ook aan huis trimmen. Dit betekent echter wel dat ik voortaan voor mijn reistijd- en reiskosten een vergoeding bereken voor álle trimafspraken* die niet in de trimsalon plaats vinden én over de gehele route.

(* bij uitzonderingsgevallen buiten mijn service-gebied wordt de vergoeding in overleg bepaald)

Er is echter ook goed een klein beetje goed nieuws: de km-vergoeding gaat omlaag van 50 cent per km (heen en terug) naar 25 cent per km (heen en terug).

Daarnaast zal vanaf 1 maart een deel van de trimtarieven enigszins verhoogd worden. Dit betreft een reguliere prijsstijging (de eerste sinds  1 januari 2016) i.v.m. gestegen materiaalkosten. De nieuwe prijzen komen binnenkort op de website te staan.

Nieuw onderdeel op deze website: blogs! Klik hier om ze te lezen.

Tot 2020 wordt er gewerkt aan de A9, daar wordt een tunnel omheen gebouwd.  Soms geeft dit verkeershinder. Op de website van de  Verkeersinformatiedienst is te zien of er omleidingen zijn.

Al een beetje oud nieuws, maar nog niet bij iedereen bekend: ik heb een mobiel PIN-APPARAAT. Zowel in de salon als bij u thuis kan er gepind worden! Dus:

error: Content is protected !!