Contact, Route & Servicegebied

Aangepaste dienstverlening in verband met COVID-19

Ook in de “anderhalve meter samenleving” kunnen er katten getrimd worden, maar om dit veilig te kunnen doen is mijn dienstverlening als volgt aangepast:

Ik trim voorlopig niet aan huis om te voorkomen dat ik onbedoeld het virus van adres naar adres verspreid via mijzelf of mijn trimspullen. Bij afspraken aan huis en de weg daar naar toe (portieken, trappenhuizen, liften, halletjes e.d.) heb ik geen zicht of grip op de hygiëne.

Ik trim daarom alleen in de trimsalon en dan zonder de eigenaar erbij. Er is te weinig ruimte in mijn salon om voldoende afstand te houden. De katten worden buiten aan de deur aangenomen en daar na het trimmen ook weer af gegeven. Ik werk met mondkapje, extra schoonmaak en ontsmetting voor elke afspraak en ook de reismand wordt met desinfecterend middel aan de buitenkant gereinigd voor de kat weer naar huis gaat. Betaling gaat achteraf per factuur of betaalverzoek. Op deze manier is het veilig voor mij en de katteneigenaren en kan ik toch zoveel mogelijk katten blijven helpen.

De salon is bij mijn woning in de Gaasperdam in Amsterdam Zuidoost. Gratis parkeren op grote parkeerplaats naast het hof. Praktische info: Hof zelf is woonerf met parkje en speeltuin. Het Gaasperplaspark is vlakbij voor een wandeling en winkelcentrum Reigersbos is ‘om de hoek’ (met o.a. supermarkten, autowasstraat).


Dagen waarop getrimd wordt:

~ woensdagmiddag

~ donderdagmiddag (alleen in salon)

~ vrijdagmiddag

~ Zaterdagochtend en vroege middag

(‘s Avonds en op zondag gesloten)

Ik doe het trimwerk naast een parttime baan als management-assistent bij de Universiteit van Amsterdam.

Afspraak maken of afzeggen:

Voor het maken van een afspraak kunt u mij bellen of, bij voorkeur, mailen.

Moet u onverhoopt een afspraak afzeggen? Dat kan gebeuren. Meld het s.v.p. (per e-mail/telefoon/sms) zo snel mogelijk en uiterlijk 24 uur van te voren. Bij afzeggingen op de dag van de afspraak ben ik genoodzaakt kosten in rekening te brengen wegens aan de afspraak bestede voorbereidingstijd. In uitzonderlijke gevallen kan hiervan worden afgeweken.

Contact:

E-mail: info@catpretty.nl (antwoorden komen soms in uw spam-folder terecht) of gebruik het contact-formulier.

Telefoon: 06 – 42368073
NB: Door de aard van het werk ben ik telefonisch minder goed bereikbaar (tijdens het trimmen staat het geluid van mijn telefoon uit i.v.m. mogelijke schrikreacties bij de katten).
Spreek bij geen gehoor a.u.b. een bericht in of stuur een sms of e-mail. Ik neem dan z.s.m. contact met u op.

Voor het verlenen van mijn trimdiensten heb ik persoonsgegevens van mijn klanten nodig. Lees hier meer over instemming en privacy-beleid.

Adres & route:

Adres:
Montfoorthof 133
1106 JV Amsterdam Zuidoost
Let op: bezoek trimsalon alleen op afspraak!

Bereikbaarheid per openbaar vervoer:
De trimsalon ligt op 3 minuten loopafstand van metrostation Reigersbos, uitgang Ravensteinstraat en 1 minuut loopafstand van bushalte Rhenenhof. NS-station Holendrecht ligt op 7 minuten loopafstand en heeft een directe metro-/sneltramverbinding (één halte) met metrostation Reigersbos.

Bereikbaarheid per auto:
Nabij A2 en A9. Er is ook een snelle verbinding met de ring A10 (via Gooiseweg).

In de directe omgeving is voldoende gratis parkeerruimte aanwezig.

Link naar Google Maps

Service-gebieden en extra kosten voor afspraken aan huis (i.v.m. COVID-19 voorlopig niet mogelijk):

~ Voor afspraken bij u thuis wordt een km-vergoeding van 25 cent per km berekend vanaf postcode 1106 JV (heen en terug)

~ Eventuele parkeerkosten zijn voor rekening klant.

Service-gebied aan-huis-afspraken (i.v.m. COVID-19 voorlopig n.v.t.):

Amsterdam-Zuidoost, Abcoude, Amstelveen en Ronde Venen-regio (Vinkeveen, Uithoorn, Mijdrecht, Wilnis), Baambrugge, Diemen, Driemond, Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel, en de volgende wijken in Amsterdam: Buitenveldert, De Omval & Spaklerweg-gebied, Betondorp, Watergraafsmeer, Noord en IJburg.

Cat Pretty is dus voornamelijk actief in Amsterdam Zuidoost en omstreken, maar wie van buiten deze regio komt is natuurlijk ook van harte welkom in de trimsalon.

Zit uw adres hier niet bij en zoekt u een kattentrimmer in uw regio?

Kijk hier voor een overzicht van professionele, gediplomeerde kattentrimsters in de regio Amsterdam en omstreken + Nederland en België, of raadpleeg uw dierenarts.


Binky_met_bloem_gecomp

I put down my book, The Meaning of Zen, and see the cat smiling into her fur

as she delicately combs it with her rough pink tongue.

“Cat, I would lend you this book to study but it appears you have already read it.”

She looks up and gives me her full gaze.

“Don’t be ridiculous”, she purrs, “I wrote it.”

(“Miao” — Dilys Laing)

error: Content is protected !!